GEBRUIKERSERVARINGEN

Wilt u meer horen over de ervaringen van collega-tandartsen en -mondhygiënisten? U kunt bij ons referenties opvragen om te horen hoe Oase bevalt, voor tips en voor aanbevelingen. Laat ons weten naar wat voor soort praktijk(grootte) uw interesse uitgaat, en wij zorgen voor contactmogelijkheden.

Dankzij Oase gaan we bugvrij door het leven. Geen angst meer voor updates. Daarnaast is Oase voor iedereen makkelijk in gebruik en uiterst betrouwbaar. De management tools zijn fantastisch.
Ron Steenkist, tandarts - Tandheelkunde Nellestein


Na diverse fata morgana's eindelijk de oase gevonden. Een mooi programma met uitgebreide mogelijkheden. Moderne uitstraling, continue vernieuwing en goede service bij vragen.
Mark Zijlstra, tandarts - Den2

Oase is zeer goed te beheren, een rechttoe rechtaan installatie, en ook zeker voor mij van groot belang een goede feedback met de Technische Dienst van VST Software. De support vanuit de helpdesk is geweldig, er blijven geen punten op tafel liggen. Er wordt direct tot actie overgegaan.
Sebastiaan Rietveld - ICT beheerder tandartpraktijkenU kunt ook het gehele interview met ICT-specialist Sebastiaan Rietveld lezen, die bij diverse praktijken het ICT-beheer verzorgt.

RELATIES VAN VST

VST werkt nauw samen met:

afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding

Google+